...a nie można banera dać na główną stronę OCP ..zeby był widoczny? w końcu to głosujemy o Honor
Łódź - gdzie najlepiej sprawdzić samochód przed zakupem ?
Zwiń
X
-
Łódź - gdzie najlepiej sprawdzić samochód przed zakupem ?
Witam,
Jestem umówiony na oglądnięcie Octavii.
Chciałbym ją sprawdzić przed ewentulanym zakupem w jakimś warsztacie.
Czy możecie polecić jakiś warsztat/stację diagnostyczną, która zrobiłaby to w miarę profesjonalnie i najlepiej nie po najwyższych kosztach ?
Czy ewentulanie w Łodzi jest jakaś osoba, która się orientuje w temacie i mogłaby ze mną podjechać oglądnąć samochód - zapłacę oczywiście.
Pozdrawiam
-
-
miejsc jest dużo poleciłbym Ci Nastapol kumpel robił takie sprawdzanie itp...i był zadowolony :P mogę z Tobą podjechać jeśli będę wolnyautoKOWALSKIszkoła ul. Lutomierska 69 Łódź tel. 602 465 680 ZAPRASZAM !!!
VW POLO 9N 2004r. obecnie
Skoda Octavia II 2007r. SPRZEDANA
Skoda Octavia Combi II FL 2010r. obecnie
Komentarz
-
-
sztupeckiego odpusc - veny juz ma jak w aso,
dlugie terminy i traktuje skodziazy jak debili,
co do aso - wezma duzo kasy, a i tak nie wiem czy sie wszystkiego dowiesz,
chociaz ja bym im akurat ufal bo beda chcieli wszystko zanlezc zeby cie zniechecic do auto i kupil u nich,
nastapol powinien pomoc,
fue vert na widzewie tez dobry,
wal do kolegii enriqueza,
pomocny kolega z duza wiedza o aucie,
mnie podlaczyl sie do kompa za darmo
Komentarz
-
-
sztupeckiego odpusc - veny juz ma jak w aso,
dlugie terminy i traktuje skodziazy jak debili,
ja serwisuje tutaj http://mij.pl/ wcześniej jeździłem z oplem, cen spoko,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kontakt.plja serwisuje tutaj http://mij.pl/ wcześniej jeździłem z oplem, cen spoko,
Dzisiaj dzwoniłem do Zimnego. 250 zł za ścieżkę diagnostyczną, podpięcie pod kompa oraz sprawdzenie historii serwisowej.
Komentarz
-
-
Ja robilem takie sprawdzanie u zimnego na rzgowskiej. Odradzam w 10000% procentach.
Nie chce juz pisac jaka chale odstawili. Koszt 250pln.Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
Komentarz